ATENȚIE

Prețurile afișate pe site, sunt exprimate în euro, și nu conțin T.V.A. 19%

Agro-Masz SR semănătoare de păioase

 • Producător:  Agro-Masz
 • Cod produs:  Agro-Masz SR semănătoare de păioase
 • Disponibilitate:  La comanda

A – Echipament de bază:

 • 2 rânduri de brăzdare cu discuri
 • adaptor pentru semințe mărunte
 • agitator în buncăr
 • cutie de viteză variabilă
 • marcatoare hidraulice
 • platforma de încărcare cu trepte
 • roți de tasare
 • grapă acoperire semințe
 • sistem de iluminare
 • sistem de presiune reglabil continuu
 • reglare presiune brăzdare
 • separator de semințe


C - Opțiuni:

 • sistem de cărări tehnologice:

   • mecanic

   • electric pornite (pornit / oprit)

   • electric pornite (calculator AM +, funcționare simplificată)

   • cu calculator profesional

* senzor electric de nivel de semințe (pentru varianta cu calculator)


 • scormonitoare (2 sau 4 buc)

 • marcator de cărări tehnologice preemergente (la trasee electrice sau electrice cu computer)

 • extensie pentru SR300 crescând capacitatea maximă cu 275 l

 • set prelungitoae tirant inferior sau superior

 • extensie cablu 4 m pentru calculatoare

 • extensie cablu 4 m pentru markere hidraulice

 • Iluminare LED în interiorul buncărului

  Date tehnice

  Model

  Lățime (m)

  Greutate (kg) *

  Brăzdare

  Greutate (kg) *

  Disc simplu

  Greutate (kg) *

  Dublu disc

  Număr de brăzdare (buc.)

  Putere necesară (HP)

  Capacitatea rezervorului (l)

  SR250

  2.5

  580

  720

  750

  19/21

  40 - 60

  450

  SR270

  2.7

  600

  800

  835

  23

  50 - 70

  480

  SR300

  3.0

  620

  820

  860

  23/25

  60 - 80

  550

  SR350

  3.5

  760

  940

  980

  29

  70 - 90

  640

  SR400

  4

  860

  1020

  1070

  33

  80 - 100

  790

  * Greutatea este aproximativă și poate diferi de cea actuală, în funcție de model și configurație.

DESCRIERE

 

CONCEPT DE BUNĂ


    Semănătoarea de cereale SR a fost proiectată pentru semănatul semințelor de cereale, plantelor papilionace și rapiței. De asemenea, permite semănatul culturilor succesive. Poate funcționa ca o mașină de sine stătătoare sau într-un set cu diferite tipuri de seturi de prelucrat echipate cu un hidropack. Echipat cu brăzdare , este cea mai bună variantă pentru lucrul în câmpuri cu o cantitate mică de masă organică, în timp ce cu brăzdarele de disc funcționează excelent chiar și în condiții de semănat cu mulci.

Alegeți unul dintre tipurile de brăzdare disponibile.
UNUL DE CARE AI NEVOIE


Pentru a răspunde nevoilor fermelor mici și mijlocii, tehnologii și designerii au dezvoltat o semănătoare de rând în patru versiuni de dimensiuni de lucru: SR250 (2,5 m), SR270 (2,7 m), SR300 (3,0 m), SR350 (3,5 m ) și SR400 (4,0 m).
REGLARE CONFORTABILĂ


Brăzdarul a fost combinat cu o roată de cauciuc montată care determină nivelul de penetrare a brăzdarului. Reglarea adâncimii este facilitată de un bolț confortabil, fixat cu o siguranță.
SISTEM DE PRESIUNE CENTRALĂ CONTINUU SI DE AJUSTAREA ADÂNCIMII


Scara reglaj încorporată în sistemul central de reglare a scufundării (versiunea cu brăzdare) și presiunea brăzdarului pentru semințe vă vor permite să obțineți precizia și repetabilitatea setărilor. Veți putea întotdeauna să vă setați perfect mașina la tipul specific de cereale și la condițiile reale de sol.
CALITATEA ESTE PRIMUL


Construcția cadrului solid și compact combinat cu un rezervor de cereale cu capacitate mare, realizat cu tehnologie din oțel nituit, din oțel presat suplimentar, care asigură o durabilitate ridicată și o viață lungă a mașinii, proiectată astfel încât semănătorul să funcționeze ca o mașină independentă și într-un set după cuplare cu agregate echipate cu hidropacK. Rezervorul este echipat cu un indicator de nivel de plutire pentru controlul constant al cantității de cereale.
PRECIZIE RIDICATA


Transmisia continuă variabilă - inima semănătorului - construită pe baza unui sistem cu came cu ambreiaj direcțional. Setările sunt făcute pe baza unei scări mari, convenabile, care se referă la afișarea graficului de îngrășăminte. Componentele de înaltă calitate care lucrează în centrul cutiei de viteze asigură o viață lungă cu o precizie ridicată în dozarea semințelor.
MUNCĂ CU PLĂCERE


Pentru comoditatea dvs., semănătoarele AGRO - MASZ sunt echipate cu markere disc controlate hidraulic, amortizate și protejate suplimentar împotriva deteriorării cu șuruburi de forfecare. De asemenea, funcționează bine în condiții dificile ale câmpurilor pietroase.
SIGURANȚA ESTE IMPORTANTĂ


Platforma largă cu pași rabatabili facilitează încărcarea, iar pasul pliabil lateral este extrem de util la încărcarea de pe o remorcă. Acest design ergonomic oferă operatorului siguranță nu numai la încărcarea semințelor, ci și în timpul funcționării zilnice a mașinii.
TOATE DETALIILE SUNT IMPORTANTE


Grapa cu arcuri cu o simplă reglare mecanică a unghiului de lucru este adaptată pentru a lucra chiar și cu o cantitate mare de paie aflată pe suprafața câmpului. Liniile cu arc în formă de L acoperă perfect crestele și nivelează suprafața câmpului.

FUNCȚIONALITATE


În partea de jos a rezervorului de cereale, între golurile care alimentează cereale aparatului de însămânțare, se montează divizoare de cereale. Fabricate din plastic întărit, elementele cu o formă piramidală caracteristică sunt responsabile pentru distribuirea uniformă a materialului semănat și protejează împotriva vărsării semințelor cu o cantitate mică în rezervor. În același timp, atunci când semănăm semințe de plante cu granulație fină, cum ar fi rapița, permit semănarea dozei necesare fără a fi necesar să umple rezervorul cu exces de boabe.
ECHIPAMENTE OPȚIONALE


SISTEM MECANIC PENTRU CĂRĂRI TECHNOLOGICE


Semănătoarea este echipată cu roțile de semănat universal ca standard. Mașina poate fi echipată opțional cu roți de însămânțare secționale (pentru obținerea unei precizii de dozare cât mai ridicate) dedicate fermelor axate în special pe cultivarea plantelor cu granulație fină.
SISTEM ELECTRIC PENTRU CĂRĂRI TECHNOLOGICE (AM + CONTROL, FUNCȚIONARE SIMPLIFICATĂ)


Controlerul AM - PLUS este un regulator automat de trasee pentru semănători care utilizează mecanisme controlate electric pentru crearea de căi tehnologice, inclusiv căi de preemergere. Căile tehnologice sunt făcute pentru lucrări ulterioare cu un pulverizator sau distribuitor de îngrășăminte. Calculul călătoriilor se face automat, folosind un senzor.

Un ecran mare, clar , cu reglare automată a luminozității și o tastatură retroiluminată permit o muncă confortabilă în toate condițiile de iluminare.
SISTEM ELECTRIC PENTRU CĂRĂRI TECHNOLOGICE CU UTILIZAREA CALCULATORULUI AVANSAT


Mașina echipată cu un computer oferă operatorului cea mai largă gamă de posibilități, iar sistemul de senzori integrat cu acesta transmite în prezent informații suplimentare despre parametrii de însămânțare - printre altele, avertizând operatorul cu un nivel scăzut de semințe în buncăr.
CONTROLUL ELECTRIC PENTRU CĂRĂRI TECHNOLOGICE


Pe lângă controlerul mecanic și calculator, este posibil să echipezi semănătoarea cu un controler electric dedicat cărărilor technologice.
SCORMONITOARE(2 SAU 4 BUCĂȚI)
MARCATORI DE CĂRĂRI TECHNOLOGICE PRE-EMERGENTE


Operatorul din cabina tractorului controlează funcționarea marcajelor de cale folosind un întrerupător electric sau un calculator. Ambii markeri au reglare a presiunii și pot funcționa într-o distanțare modificată.
ÎNĂLȚĂTOR PENTRU SR 300


Așa puteți crește capacitatea semănătorului dvs. cu 275 litri datorită extensiei suplimentare care va reduce timpul de oprire la minim.
SET PRELUNGITOARE TIRANȚI INFERIOR
PRELUNGITOR TIRANT SUPERIOR
EXTENSIE CABLU DE 4 METRI PENTRU CALCULATOARE SI CĂRĂRI TECHNOLOGICE
ILUMINARE LED în interiorul buncărului

Dimensiuni de legătură în trei puncte SR.
Tabel de semănare SR250 (EN)
Tabel de semănare SR270 (EN)
Tabel de semănare SR300 (EN)
Tabel de semănare SR400 (EN)

Etichete: Agro-Masz SR semănătoare de păioase